Ahma ympäristö Oy laajentaa Etelä-PohjanmaallaAhma ympäristö Oy:n ja Vapo Oy:n välinen sopimus sisältää Vapo Oy:n turvetuotantoalueiden vesinäytteenoton sekä laboratorioanalyysien toteuttamisen tarkkailusuunnitelmien mukaisesti. Sopimus kattaa Vapon kaikki Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen tuotantoalueet, ja se on yksi Suomen suurimpia ympäristötarkkailun toimeksiantoja. Sopimus kattaa vuodet 2015–17, ja sisältää lisäksi 3 vuoden option. Sopimus käsittää sen alkaessa noin 160 tuotantoalueen tarkkailun, ja sen myötä yrityksen Etelä-Pohjanmaan liiketoiminta lisääntyy merkittävästi.

Sopimuksen myötä Ahma ympäristö Oy:n Ilmajoen toimipiste siirretään maaliskuussa 2015 Seinäjoelle, jonne valmistuvat täysin uudet, aiempaa huomattavasti suuremman kapasiteetin mahdollistavat toimitilat. Seinäjoen uusien toimitilojen sekä uuden, toimialan moderneimman laboratoriojärjestelmänsä ansiosta yritys pystyy palvelemaan Etelä-Pohjanmaan asiakkaita entistäkin tehokkaammin.

Ahma ympäristö Oy ympäristötutkimuksen ja –konsultoinnin sekä viljavuustutkimuksen asiantuntijayritys, jolla on akkreditoidut laboratoriot Seinäjoen lisäksi Rovaniemellä ja Oulussa. Yritys on toiminut Ilmajoella vuodesta 1981, aiemmin nimellä Etelä-Pohjanmaan Vesitutkijat Oy. Ahma ympäristö Oy on palkittu Lapin Vuoden Yritys 2014 –palkinnolla.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jari Hietala, email: jari.hietala(at)ahmagroup.com, puh. 040 5870088